Home Wie zijn wij? Walks Fitness Steppen Events Agenda Tips Contact
FOTO

Onze Walks

Wandelen met je hond(en) is een dagelijks terugkerend ritueel en zó belangrijk. Tijdens onze wandelingen gaan we jullie helpen om deze NOG leuker en effectiever te maken. Is het voor jouw hond belangrijk regelmatig in ander gezelschap te lopen, wil je graag leren hoe je het beste om kan gaan met bepaalde (ongewenste) situaties of vind je het leuk om aan jullie band te werken? Dan ben je bij Side by Side hondenschool aan het juiste adres!


Onderstaand vind je de verschillende Walks die er georganiseerd worden. Deze Walks duren ongeveer drie kwartier en kosten € 10,00 per keer. Plan je gelijk drie keer in, dan betaal je € 27,50*. Met twee honden tegelijk lopen? Of een gezinslid mee, geef dit aan op het aanmeldformulier, hiervoor gelden aangepaste tarieven.


Hou de agenda goed in de gaten en schrijf je op tijd in!


* Inplannen binnen 2 maanden

Fun Walks

Tijdens onze Fun Walks staan Nuttig, Samen, Kennis en veel Plezier altijd met stip op nummer 1. Wij zijn geen standaard hondenschool en trainen dus niet op een afgesloten veld. In kleine groepjes gaan we naar verschillende locaties, leren we gehoorzaamheid met leuke tips en tricks en laten we jullie zien hoe je daarbij gebruik kan maken van de omgeving. Op iedere locatie leren jullie andere dingen. Geen wandeling is hetzelfde.


De oefeningen zijn aangepast aan jullie eigen niveau, dus geschikt voor iedere combinatie. De meeste wandelingen zijn ook zeer geschikt voor honden die wat moeilijker in de omgang zijn met andere honden. Informeer naar de mogelijkheden.

Privat Walks

Kom je er zelf niet uit? Begrijp je niet waarom jouw trouwe vriend iets doet? Tijdens de Privat Walks gaan we aan de slag met jullie specifieke vraag en/of probleem. Zo kunnen jullie snel weer van elkaar genieten en staan problemen jullie niet meer in de weg. De kosten van deze privé lessen bedragen € 55,00 per uur. Eventuele vervolgafspraken kosten € 30,00 per half uur.


Na deze Privat Walk is het vaak mogelijk om, in overleg, onder privé begeleiding mee te gaan trainen met onze groepslessen. Op deze manier wordt het uiteindelijk mogelijk om volledig met de reguliere groep mee te gaan trainen. Deze optie kost € 55,00 per 3 lessen. Interesse? Neem gerust contact op en informeer naar de mogelijkheden. Wij helpen je graag.

Puppy Love

Zit, Af, Blijven, Spelen, Los, Braaf en Foei?! Wij gaan jullie dit en nog veel meer leren tijdens onze puppycursus. We gaan korte wandelingen maken waarin we de gehoorzaamheid spelenderwijs gaan oefenen. Samen een band opbouwen en elkaar leren kennen. Ook zoeken we regelmatig diverse onderdelen van de socialisatie op, zoals vee, drukte en het openbaar vervoer. Jouw pup kan zelfverzekerd de "wijde" wereld in als hij alles herkent en hier een positieve ervaring mee heeft opgedaan.


Dit alles kun je natuurlijk niet tijdens één les bereiken, we raden jullie dan ook aan meerdere Puppy Love Walks in te plannen.

Special Walks

Regelmatig plannen wij Specials voor specifieke problemen, zoals het trekken aan de lijn of het leren hier komen bij de baas. Ook kan er bij onze hondenschool kennis gemaakt worden met de basis van Praktijkspeuren, Detectie, of we zetten parcours uit met diverse hindernissen. Heb je interesse voor één van deze onderwerpen, of heb je zelf een ander idee? Neem dan contact met ons op! Bij voldoende animo, zullen wij deze lessen maandelijks inplannen.


Voor deze Special Walks gelden afwijkende tijden en tarieven. In de agenda en op Facebook zal dit uiteraard duidelijk worden vermeld.

Get social with us!

FOTO FOTO